Gary Russell Jr és un home casat. Com que sovint comparteix fotografies amb la seva dona. Però prefereix mantenir en secret els detalls personals. No hi ha informació sobre la data del matrimoni i la primera reunió.

L'1 d'agost de 2012 van donar la benvinguda al seu primer fill junts, una filla anomenada Gianna.

• 7social Media
  • Qui és Gary Russell Jr?

El boxejador professional nord-americà Gary Russell Jr és conegut per tenir el títol de pes ploma del WBC des del 2015.

Patrimoni net de Chris Tucker 2008

De la mateixa manera, és classificat com el tercer millor ploma actiu del món per La revista Ring i ESPN , i quart per la Taula de rànquings de boxa transnacional i BoxRec .

Gary Russell Jr: edat, pares, ètnia, educació

Ell era nascut el 5 de juny de 1988 a Washington, D.C., Estats Units. És fill de Gary Antuanne Russell. De la mateixa manera, els seus pares són d’Haití.

Va ser criat al seu lloc de naixement al costat de Gary Anyuanne Russell i Gary Allen Russell al seu lloc de naixement. De la mateixa manera, els seus dos germans són boxejadors.

De la mateixa manera, pertany a la nacionalitat nord-americana i la seva ètnia és afroamericana.

Parlant de la seva educació, no hi ha informació sobre l’escola i la universitat on va anar.

Gary Russell Jr: vida professional i carrera professional

El novembre del 2005, als campionats mundials de Mianyang, Gary Russell Jr va vèncer el búlgar Detelin Stefanov Dalakliev, 25-21, a la primera ronda; des. Canadian Tyson Cave.

De la mateixa manera, va vèncer per 22-9 a la segona ronda; des. El jordà Al Gharaghir Ibrahim, 34-13 abans de perdre contra l’alemany Rustamhodza Rahimov, 28-17. Així, va guanyar la medalla de bronze als 17 anys (unint-se a Rau’shee Warren) i va ser nomenat atleta de l’any de boxa dels EUA.

Al Campionat del món de boxa amateur de 2007 a Chicago, Gary Russell Jr va vèncer a Ali Hallab per classificar-se als Jocs Olímpics. Però el guanyador final de Rússia, Sergey Vodopyanov, el va guanyar amb força per 16-6 i no va aconseguir medalla.

De la mateixa manera, va debutar a la HBO dissabte a la nit contra Leonilo Miranda, el protagonista de l’esdeveniment principal d’Andre Berto contra Jan Zaveck del Beau Rivage Casino de Biloxi.

De la mateixa manera, el 26 de novembre de 2011 tenia previst enfrontar-se a Dat Ngyuen, que es va veure obligat a retirar-se després de patir una lesió al genoll la setmana anterior al camp d'entrenament. En lloc d’això, va derrotar el mexicà Heriberto Ruiz el 26 de novembre de 2011 a l’US Bank Arena de Cincinnati (Ohio) amb un impressionant eliminatòria a les 2:12 de la primera ronda.

Premis, candidatures

Va guanyar el Campionat dels Estats Units i els Guants d'Or el 2005. De la mateixa manera, es va convertir en un dels dos boxejadors que va guanyar el Campionat dels Estats Units i els Guants d'Or Nacionals abans del seu 17è aniversari.

Gary Russell Jr: Patrimoni net, salari

Té un patrimoni net estimat d’1 milió de dòlars. Ha guanyat una gran quantitat de diners amb la seva carrera de boxa. De la mateixa manera, no té un salari fix sinó que guanya diners guanyant partits.

De la mateixa manera, podria guanyar una gran quantitat de diners però no ha revelat el seu salari ni els seus ingressos. Recentment ha comprat una nova casa.

Gary Russell Jr: Rumors i controvèrsia

No hi ha rumors ni controvèrsies sobre Gary. Té èxit en mantenir la seva vida lliure de rumors i controvèrsies.

Mesures corporals: Alçada, Pes

Parlant de les mesures corporals de Gary Russell Jr, té un alçada de 5 peus 5 polzades i el seu pes és de 58 kg. El seu color de cabell i color d’ulls són negres.

social Media

Gary Russell Jr és actiu a les xarxes socials. Té al voltant de 4,2k seguidors a Facebook, 37,4k seguidors a Instagram i 9,3k seguidors a Twitter.