Valor net, alçada, pes, dona de Jordan Burroughs - Biografia

El Vostre Horòscop Per Demà

Continguts

Qui és Jordan Burroughs?

Jordan Burroughs és un lluitador d'estil lliure nord-americà, i també un antic lluitador d'estil folk, que va guanyar l'or als Jocs Olímpics de Londres de 2012 i és quatre vegades campió del món, fet que li ha valgut la fama mundial. Darrerament va guanyar la medalla d'or al Campionat Panamerican.

Biografia de Jordan Burroughs: edat, infància i educació

Jordan Burroughs va néixer el 8 de juliol de 1988 a Camden, Nova Jersey, Estats Units, va créixer a la ciutat de Sicklerville, es va criar com a cristià i encara és devot a la seva fe. És el més petit de quatre fills i es va enamorar de la lluita lliure als cinc anys: la seva primera classe de pes era de 45 lliures.

Mira aquesta publicació a Instagram

Un últim viatge, després vaig cap a casa. Enllaç a la bio. : @geoffriccio

Una publicació compartida per Jordan Burroughs (@alliseeisgold) el 15 de juliol de 2020 a les 07:54 PDT

En aquell moment, va prendre els lluitadors de la World Wrestling Federation (WWF) com els seus ídols, inclosos Randy Savage i Ultimate Warrior, entre d'altres.

Va anar a l'escola secundària de Winslow Township, on es va convertir en un conegut lluitador, guanyant tres títols de districte, dos campionats regionals, mentre que també va guanyar el campionat estatal en la categoria de pes de 135 lliures el 2006. Els seus èxits addicionals inclouen un torneig de Sènior Nacionals, després de derrotar a altres lluitadors sèniors als EUA. Va acabar l'institut com el número 52 d'una llista dels 100 millors lluitadors de l'últim any.

Carrera universitària

Després de la matrícula a l'escola secundària, es va matricular a la Universitat de Nebraska amb una beca esportiva, va continuar la seva carrera de lluita lliure, però va tenir un moment difícil en el seu primer any, guanyant 16 partits però en perdent 13. No obstant això, va millorar l'any següent, registrant un invicte. temporada amb 35 victòries. El seu curs següent també va ser destacable, mentre que el 2011 va fer una altra temporada sense lluitar perdudes, guanyant-ne 36. Va guanyar uns quants premis i reconeixements durant la seva carrera universitària, inclòs el Trofeu Hodge més prestigiós de l'últim any, que és del mateix. pertinència com el Trofeu Heisman en el futbol universitari.

jpg

Lluita Professional

Va obtenir el seu diploma l'any 2011, i immediatament va iniciar una carrera professional com a lluitador d'estil lliure. Tres setmanes després del seu últim partit a la universitat, Jordan va ser nomenat guanyador de l'Open dels Estats Units en la categoria de 74 kg. Més tard aquell any, va guanyar el Campionat del Món a Istanbul, Turquia, i els Jocs Panamericans a Guadalajara. Va continuar amb gran èxit, guanyant la Copa del Món de Lluita a Bakú, i la medalla d'or als Jocs Olímpics de Londres, ambdues l'any 2012, la fita més destacada de la seva carrera.

Carrera posterior

Jordan va continuar guanyant partits, títols i medalles, competint als Campionats del Món, Copes del Món de Lluita, Jocs Panamericans i Campionats Panamericans. El 2013 va participar a la Copa del Món de Lluita de Teheran on va guanyar la medalla d'or, i també va guanyar la medalla d'or al Campionat del Món de Budapest. Aquell any es va trencar el turmell, però això no va impedir que guanyés aquelles medalles, fins i tot amb el fet que va lluitar amb cinc cargols i una placa enganxada al turmell. L'any següent també es va veure afectat per lesions, ja que es va esquinçar el lligament lateral medial en el primer partit de la temporada.

Tanmateix, malgrat la seva lesió, va continuar competint, i amb molt d'èxit. Va guanyar la medalla d'or a la Copa del Món de Lluita a Los Angeles, i la medalla d'or als Campionats Panamericans de Ciutat de Mèxic. No obstant això, a partir d'aquest moment, la seva carrera va entrar en declivi, del que parla sobretot del seu novè lloc als Jocs Olímpics d'estiu de Rio de Janeiro el 2016. Des d'aleshores, ha guanyat unes quantes medalles més, però ha reduït el nombre de partits. . Tot i que el 2016 no va tenir tant d'èxit com els anys anteriors, va guanyar la medalla d'or al Campionat Panamericà de Frisco.

Els esforços més recents

L'any següent va ser el guanyador de la Copa del Món de Lluita a Kermanshah amb l'equip nord-americà, i va guanyar el Campionat del Món celebrat a París. El 2018 va ser desastrós, guanyant només la medalla de bronze a Budapest als Campionats del Món, i una medalla d'or a la Copa del Món de Lluita a Iowa City. En els últims dos anys, Jordan va guanyar la medalla d'or als Jocs Panamericans de Lima, i la medalla d'or a Ottawa als Campionats Panamericans.

Durant la seva carrera, ha lluitat contra grans lluitadors com Livan Lopez, Kyle Drake, Zaurbek Sidakov i Frank Chamizo, entre molts altres.

Tornejos internacionals d'estil lliure

Jordan ha participat en nombrosos tornejos internacionals, guanyant medalles d'or i llocs número 1 en la majoria d'ells. El seu primer torneig va ser Cerro Pelado International, seguit de Dave Schultz Memorial International. Ha guanyat dos tornejos Yasar Dogu i el 2019 va guanyar el seu primer Torneig Dan Kolov-Nikola Petrov.

Valor net, alçada, pes i aparença de Jordan Burroughs

Jordan s'ha convertit en un lluitador molt elogiat i el seu èxit ha contribuït a la seva riquesa. Ara, fonts autoritzades han estimat que la seva riquesa és d'uns 6 milions de dòlars a principis del 2020, mentre que els seus ingressos anuals són d'uns 750.000 dòlars.

Posseeix una casa de luxe i un Audi A6, com algunes de les seves dignes possessions.

Jordan és conegut per ser extremadament devot al seu físic: fa 5 peus i 8 polzades (1,73 m), mentre que el seu pes gairebé mai no canvia, i ara pesa 163 lliures. Té els ulls marrons i els cabells negres.

Jordan Burroughs Vida personal, cites, matrimoni, nens

Jordan rarament parla dels seus esforços personals i, a les entrevistes, se centra més a donar detalls sobre la seva carrera.

Tanmateix, hem descobert que Jordan és un home casat. La seva dona és Lauren Mariacher, amb qui es va casar el 2013, i la parella ha donat la benvinguda a dos fills.

Jordan Burroughs Notícies, fets, influència

Jordan s'ha entaulat amb els seus col·legues competitius, inclòs Ben Asker, i els dos van ser recentment objecte d'una baralla en línia que va aixecar unes quantes celles i un parell d'articles de revistes.

Jordan està preparat representar la selecció dels EUA als Jocs Olímpics de Tòquio, quan tinguin lloc, ja que s'ajorna al juliol de 2021.
S'ha fet molt popular a les xarxes socials, especialment a Instagram amb més de 625.000 seguidors pàgina oficial .